Proč se Gabriela Koukalová rozvádí? Její manžel byl dříve pěkné kvítko!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. září 2020 15:00

Měsíce trvající spekulace se potvrdily. Gabriela Koukalová před několika oznámila, že se rozvádí. A jak se nyní ukázalo, podle expartnerky Petra Koukala Lucie Šilhánové to s ním nebylo jednoduché.

Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová se po čtyřletém manželství rozvádí s někdejším badmintonistou Petrem Koukalem. Mistryně světa a vítězka Světového poháru to uvedla v prohlášení, které má stars24.cz k dispozici.

"Občas se stane, že se společná cesta dvou lidí rozdělí, a pak je načase pokračovat cestou jinou, vlastní. To je nyní i náš případ, můj a Petrův," napsala dále Koukalová, rozená Soukalová.

Od sebe už jsou několik měsíců. "A žádost o rozvod je "pouze" formálním krokem. Ukázalo se, že naše představy o partnerském životě jsou odlišné. Možná jsme to pochopili pozdě právě proto, že jsme na začátku vztahu kvůli náročnému sportovnímu programu nesdíleli stejnou domácnost a netrávili spolu tolik času," dodala.

V čem se liší jejich představy není známo, napovědět ale může zpověď jeho bývalé partnerky Lucie Šilhánové. "Uháněl mě asi rok, ale já s ním nejdřív nechtěla mít nic společného, protože ho předcházela pověst kluka, který je tu pro každou holku. Chápejte to doslova. Nakonec jsem se do něj zamilovala v období, kdy si procházel hodně těžkou osobní krizí," uvedla podle serveru Expres.

"Byla jsem blbá. Dál dělal přesně to, co se o něm tradovalo, a to ve velkém... Náš vztah skončil po dvou a půl letech, když jsem zjistila, že mě podvádí i s mojí kadeřnicí. Bral si ji dokonce k nám domů. Neměl potřebu si ani zaplatit hodinový hotel nebo penzion a já chtěla zvracet ještě dlouho poté, když jsem si představila, co se u nás doma muselo dít. Ta holka se do něj zamilovala, takže mi nakonec sama o všem řekla. Došlo mi, že zdaleka nebyla jediná," dodala.

Koukala popsala jako zdatného manipulátora. "akmile jsme se definitivně rozešli, tvrdil mi, že navštěvuje doktory, že jde o hlubší problém, se kterým mu neumí pomoct ani odborníci. Brečel přede mnou vždy a často, používal sebelítost jako zbraň. Párkrát přišla sebemrskačská zpráva o tom, jak obdivuje lidi, jako jsem já, kteří ostatním neubližují a můžou se na sebe každý den podívat do zrcadla... Hodně hrál na city, ve finále byl přitom spokojený a jen se mnou manipuloval," řekla dále.

Témata: Gabriela Soukalová