Rozvod Koukalových: Vzkaz její kamarádky mluví za vše!

Koukalová, Gabriela (biatlonistka) s manželem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. září 2020 18:00

Spekulovalo se o tom několik měsíců, ale až tento týden vyšla najevo celá pravda. Petr a Gabriela Koukalovi spolu již nežijí a čeká je rozvod. Pro kterého z dvojice to má být větší úleva? Jeden vzkaz mluví za vše!

Vody českého šoubyznysu tento týden rozvířil jeden ostře sledovaný rozchod. Ve středu oznámili Petr Koukal a Gabriela Koukalová, že se jejich cesty rozcházejí. Biatlonistka vyjádřila naději, že spolu dokážou vycházet v přátelském duchu.

Mistryně světa, která to celé oznámila, pochopitelně obdržela řadu vzkazů, reagovala třeba bývalá první dáma Dagmar Havlová. Dle webu extra.cz jí napsala i kamarádka, které sice lidé nevěřili, že se se sportovkyní zná, ona však vytáhla fotku z maturitního plesu jako důkaz.

Její slova přitom hovořila za vše. „Upřímně, Gabi, se mi ulevilo. Ten vztah nebyl úplně zdravý. Bude ti tak lépe a konečně se snad budeš moci začít rozhodovat sama za sebe! Hodně štěstí, kočko,“ uvedla dle zmíněného serveru.

Manželství Koukalových, které nyní spěje k rozvodu, moc dlouho netrvalo. Sportovci si řekli své „ano“ v květnu 2016 v nedostavěném gotickém chrámu v Panenském Týnci.

Témata: Gabriela Soukalová