Vladimír Polívka o napadení: Je to mezi mnou, policií a…

Vladimír Polívka s otcem  (foto: Jiří Salik Sláma)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. září 2020 14:09

Teď už má jiné starosti, třeba s moderováním Tváře, před začátkem letních prázdnin byl však Vladimír Polívka napaden neznámými pachateli v centru hlavního města. Ví se už, kdo mu to udělal?

Vladimír Polívka byl koncem června v centru Prahy brutálně napaden, musel na ošetření do nemocnice a kvůli jeho zdravotním problémům se rušila divadelní představení a upravovaly natáčecí plány. Celý incident je nadále předmětem vyšetřování.

Jak vás ale stars24.cz před časem informoval, ani za dva měsíce v případu nedošlo k výraznému posunu. Policie koncem srpna uvedla, že se nadále pracuje se svědky a kamerovými záznamy.

Dokonce i sám potomek slavného hereckého páru odmítá být konkrétní. Možná si zkrátka už jen nechce připomínat traumatizující situaci, po které skončil v nemocnici. „Mám k tomu své důvody,“ svěřil se dle webu idnes.cz.

„Všechno, co se toho případu týká, je mezi mnou, policií, mou rodinou a několika nejbližšími přáteli. Nechci se k tomu vyjadřovat a nechci se o tom bavit. Protože se pak může stát to, že se ta informace intenzivně zdeformuje,“ vysvětlil Polívka.

Témata: Vladimír Polívka