Jiří Menzel (†82): Krampol prozradil jejich společné tajemství!

První foto Jiřího Menzela po deseti měsících 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. září 2020 11:28

V posledních dnech se často vzpomíná na zesnulého režiséra Jiřího Menzela a se svou troškou do mlýna přispěchal také Jiří Krampol. Známý bavič prozradil tajemství, které s filmařem sdílel.

Před několika dny zemřel po dlouholetých zdravotních potížích legendární Jiří Menzel (†82), který sice na vlastní přání nebude mít veřejné poslední rozloučení, přesto nic nebrání tomu, aby se na něj vzpomínalo.

Učinil tak třeba jeho vrstevník Jiří Krampol, jehož historky se slavným režisérem zaujaly i slovenský server cas.sk, a to možná i kvůli tomu, že se netýkají společné práce, ale dob, kdy spolu seděli v jedné lavici.

„Chodili jsme do jedné školy. S Menzelem jsme hodněkrát seděli a strašně jsme si rozuměli, ale nebyl jsem typ herce, který by mu zapadal do jeho filmů. Nebylo to tím, že by proti mně něco měl, jen to nějak nedopadlo,“ nechal se slyšet známý bavič.

Umělce dokonce spojila jedna žena. „Jirka byl v některých věcech zvláštní. Kdysi jsme dokonce měli dohromady stejnou ženu. Jednou jsme se u ní potkali. Nebylo to nenávistné, on gentlemansky odešel,“ dodal Krampol.

Témata: Jiří Menzel Jiří Krampol