Skončí Patrasová sama? Felix Slováček promluvil o svatbě s milenkou!

Felix Slováček

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. února 2018 12:36

Mezi Felixem Slováčkem a jeho milenkou Lucií Gelemovou to zřejmě jiskří více, než by se mohlo zdát. Dosavadní manžel Dády Patrasové se totiž podle svých slov novému sňatku nebrání!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček jsou stále manželé, a to i přesto, že Slováček tráví spoustu času se svou milenkou Golemovou. To se Patrasové logicky nelíbí, moc možností ale nemá.

O jeho milence Lucii ví a tvrdí, že manželství se rozpadá právě díky jeho nevěrám, které mu ale dokázala odpustit hlavně kvůli dětem. Nechala se prý také snadno přesvědčit o tom, že drby o milenkách nejsou pravdivé.

Následně ale sama prozradila, že Lucie není jedinou milenkou, kterou Felix má. Od přátel totiž ví, že jich je údajně více. "Dozvěděla jsem se například asi před dvěma třemi lety o nějaké Denise v Bratislavě, s níž prý chodí dodnes,“ prozradila dříve Blesku Patrasová.

To ale mezi Slováčka a Golemovou svár nevneslo. Oba se totiž plní radosti ukázali na sobotním Česko-Slovenském plese, kde Luciiny šaty nápadně připomínaly šaty svatební.

"Čistě teoreticky by to svatební šaty mohly být. Jsme spolu velmi šťastní, ale uvidíme, co budoucnost všechno přinese,“ řekl Slováček Aha!. Svatbě se tak očividně nebrání.

"Člověk nikdy nemá říkat nikdy a možná dojde i na svatbu. Ale to je zatím psáno ve hvězdách,“ uvedl a dodal: "Jsem vždy rád, když mohu spojit příjemné s užitečným a vzít sebou i svou přítelkyni."

Svatba mezi zamilovanými hrdličkami tak teoreticky možná je, nejprve se by se ale musel rozvést s Dádou Patrasovou. A rozvod není jednoduchá záležitost na měsíce, ale spíše na roky.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová