Vendula Pizingerová: Kuriózní pravda o termínu porodu!

Vendula Pizingerová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. září 2020 12:50

Je jisté, že babyboom v českém šoubyznyse bude pokračovat. Zásluhu na tom má také Vendula Pizingerová, kterou porod čeká již za několik týdnů. Zatím alespoň prozradila, jak je to přesně s termínem.

Ovdovělá Vendula Pizingerová má patnáctiletého syna Jakuba s bývalým manželem, slavným hudebním skladatelem Karlem Svobodou. Letos v únoru navíc oslavila již 48. narozeniny, a tak opravdu nikdo nemohl čekat, co přijde o pár měsíců později.

Na prvního máje šokovala Česko oznámením, že je opět těhotná. Miminko čeká se současným manželem, o celých šestnáct let mladším Josefem Pizingerem, za kterého se provdala v září 2015, tedy přesně před pěti lety.

Právě s jejím nynějším mužem poměrně zásadně souvisí i termín porodu, který má prezidentka Kapky naděje v říjnu. „Miminko by mělo přijít na svět na narozeniny mého muže,“ prozradila dle webu ahaonline.cz.

Podle jejích slov se zatím také nenaplnily obavy, že se těhotenství v pokročilém věku neobejde bez komplikací. „Je mi dobře, vše zvládám,“ svěřila se Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová