Drsný pád Jany Paulové: Z natáčení jela přímo do nemocnice!

Petr Rychlý a Jana Paulová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. září 2020 10:31

Natáčení může být pořádně nebezpečné! Své o tom ví herečka Jana Paulová (65), která se zranila při práci na komedii Ženská pomsta! Štáb ji musel urychleně odvézt do nemocnice!

Jana Paulová patří mezi hvězdy nové komedie Ženská pomsta, který právě běží v českých kinech. Spolu s Mahulenou Bočanovou a Evou Vejmělkovou hrají ženy, které jejich manželé podvádí. Dámy se proto rozhodnou svým partnerům pomstít.

Ve filmu je mimo jiné scéna s koňmi. A i když je Paulová velmi dobrá jezdkyně, kůň ji přímo při natáčení vyhodil ze sedla! „Janka perfektně jezdí na koni, ale já jsem po ní chtěl, aby zahrála, že její filmová Karla vysedá na koně poprvé v životě a chytí se ho ze strachu kolem šíje,“ popsal podle Blesku režisér Dušan Rapoš (67).

Mělo to ale jeden zásadní háček. „Nikdo z nás si v té chvíli neuvědomil, že v téhle pozici se stává kůň neovladatelný. A také se stal,“ posteskl si režisér. Paulová kvůli tomu spadla ze sedla na zem. Členy štábu to samozřejmě vylekalo a tak jí ihned přispěchali na pomoc a zajímali se, jestli se herečce něco nestalo.

Produkce je proto raději odvezla do třinecké nemocnice na pozorování. Tenhle nepříjemný incident měl ale dobrý konec. „Naštěstí se nic vážného nestalo a Janka to zvládla s noblesou sobě vlastní,“ dodal režisér.

Témata: Jana Paulová