Gottův stav je vážný? O jeho zdraví pečuje celý tým!

Karel Gott

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. února 2018 10:44

Karel Gott byl hospitalizován v nemocnici kvůli vysokým horečkám a příznakům chřipky. Tu už má za sebou, přesto se lékaři obávají, že stále není zdráv. Mají totiž podezření na zápal plic.

Gottovi nebylo dobře už na konci předminulého týdne a minulou sobotu byl převezen do nemocnice s vysokými horečkami a podezřením na zápal plic.

Ten se nakonec nepotvrdil a mluvčí Aneta Stolzová uvedla, že důvodem převozu Karla Gotta do nemocnice byla nákaza chřipkou. Ta ale nepatří mezi nejlehčí onemocnění, může dokonce i zabíjet, což ani v Česku není výjimkou.

Personál Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí musel však Gottovi po příjezdu nasadit kapačky. Jednak proto, aby mu klesla horečka a také proto, aby se jeho tělo zavodnilo.

Nyní je Gottův stav stabilizovaný a chřipka ustoupila, podle Stolzové se ale teprve dnes rozhodne, jestli bude Gott z nemocnice propuštěn. Lékaři totiž mají podezření na mnohem závažnější nemoc.

Podle informací Blesku by se totiž nakonec opravdu mohlo jednat o zápal plic. Mistra proto sleduje celý lékařský tým, který určí, zda-li je Gott zdravý.

Témata: Karel Gott