Patricie Pagáčová: Rozvod rok po svatbě?! Herečka šla s pravdou ven!

Patricie Pagáčová s manželem 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. září 2020 10:07

Patricie Pagáčová (31) si i se svým manželem užívá dovolenou u moře. Idylku jim ale narušily zprávy, které se k nim z domova dostaly! Herečka proto fanouškům poslala jasný vzkaz!

Patricie Pagáčová si už pár dní užívá volný čas na pláži! Z romantické dovolené v Chorvatsku poslala svým fanouškům už několik fotografií. Na té zatím poslední se přímo v moři líbá se svým manželem Tiborem.

Idylku poněkud kazí komentář, který ke snímku blonďatá herečka napsala. „Rozvod za dveřma,“ okomentovala fotku Patricie. Na první pohled je sice znát, že si dělá legraci, přesto tím ale řadu lidí zmátla.

„Něco mi uteklo? Ty jo, vůbec nejsem v obraze!“ diví se jedna z fanynek. „Úplně jsem se lekla, teď, hned potom, co jsem si přečetla vyjádření Gábiny Koukalový,“ přiznala další followerka.

„To je jen sranda. Bulvár rád píše o tom, jak se nám rozpadá vztah a jak se budeme každou chvíli rozvádět, tak proto,“ vysvětluje herečka, která se prý o problémech ve vlastním manželství dozvídá právě až z některých médií.

Příznivci mladé herečky se jejími slovy skvěle baví, „Jestli takhle vypadá rozvod, tak se chci rozvádět každý den,“ směje se jedna z diskutujících. „Já si tak vždycky říkám, jestli vy "slavní" vůbec víte, jaký máte problémy,“ přidala se další. „Naštěstí se to vždycky dočteme!“ posteskla si z Chorvatska Patricie.

Témata: Patricie Solaříková