Gabriela Koukalová: Rozchod! Jak se jí rozpadalo manželství?

Gabriela Koukalová s manželem Petrem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. září 2020 8:45 | Aktualizováno: 10. září 2020 15:41

Gabriela Koukalová dala včera za pravdu spekulacím a potvrdila, že se s manželem rozešli již před několika měsíci. Poměrně dlouho o tom ale mlžili. První náznaky se přitom objevily už loni na podzim.

Jak vás stars24.cz ve středu večer informoval, manželství Petra a Gabriely Koukalových směřuje po čtyřech letech společného soužití ve svazku k rozvodu. Slavní sportovci se brali v květnu 2016 v nedostavěném gotickém chrámu v Panenském Týnci.

Badmintonista a biatlonistka vydrželi ohledně tématu osobního života poměrně dlouho mlžit. Spekulace se přitom objevovaly přinejmenším od doby, kdy Gabriela loni na podzim účinkovala v desáté řadě StarDance.

Ještě v průběhu letních prázdnin manželé odmítali o svém soukromí mluvit. Třeba bývalá mistryně světa ve sprintu se nechala slyšet, že „jsou v její rodině určité věci, které by chtěla, aby zůstaly tabuizované“.

Dokonce i někdejší vlajkonoš české olympijské výpravy držel jazyk za zuby. V jednom z rozhovorů se tazateli omluvil s tím, že „jejich soukromý život není věc veřejná“. Včera už se však veřejnost pravdu dozvěděla.

Témata: Gabriela Soukalová