Gabriela Koukalová: ROZVOD!

Koukalová Gabriela 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. září 2020 20:39

Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová se po čtyřletém manželství rozvádí s někdejším badmintonistou Petrem Koukalem. Mistryně světa a vítězka Světového poháru to uvedla v prohlášení na sociálních sítích.

"Občas se stane, že se společná cesta dvou lidí rozdělí, a pak je načase pokračovat cestou jinou, vlastní. To je nyní i náš případ, můj a Petrův," napsala Koukalová ve zprávě, kterou má server stars24.cz k dospozici.

Od sebe už jsou několik měsíců. "A žádost o rozvod je "pouze" formálním krokem. Ukázalo se, že naše představy o partnerském životě jsou odlišné. Možná jsme to pochopili pozdě právě proto, že jsme na začátku vztahu kvůli náročnému sportovnímu programu nesdíleli stejnou domácnost a netrávili spolu tolik času."

Koukalová a Koukal, od letoška předseda badmintonového svazu, měli svatbu v nedostavěném gotickém chrámu v Panenském Týnci v květnu 2016. "Věřím, že si ze společného času, přeci jenom šest let není krátká doba, neseme nejen důležitou životní zkušenost, ale především mnoho pozitivních zážitků a pěkných chvil," píše dále.

"Vzhledem k tomu, že jsme dva rozumní lidé a mluvíme spolu, doufám, že se i po rozhodnutí odejít z manželství dokážeme domluvit a pokračovat v přátelském duchu. Nyní bych se ráda soustředila především na svou rodinu a práci, která mě čeká. Věřím, že to pochopíte a budete nám oběma držet palce," uvedla Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová