Zuzana Belohorcová má strach? Manžel zůstal v USA, tam se stal obětí trestného činu!

Zuzana Belohorcová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. září 2020 16:00 | Aktualizováno: 10. září 2020 22:23

Zuzana Belohorcová nechala manžela ve Spojených státech a s dětmi se přestěhovala zpátky do Evropy. Nyní si možná vyčítá, že s ním není. Její muž se totiž stal obětí trestného činu.

Zuzana Belohorcová strávila poslední roky s rodinou v USA, ale nedávno dali hlavy dohromady a rozhodli se, že se z neklidných Států, kde zuří bouřlivé protesty a zároveň koronavirová epidemie, odstěhují.

Jak vás stars24.cz informoval, někdejší moderátorka se svými dětmi, desetiletou dcerou Salmou a o čtyři roky mladším synem Neviem, vyrazila jako předvoj do španělské Malagy. Její muž ale zůstal na Floridě.

Manžel Vlastimil setrval na jihu USA, protože v případě vycestování pustí zpátky do země jen Američana. Oni přitom potřebují ještě řešit prodej nemovitosti. Jak ale informoval web cas.sk, neobešlo se to bez problémů. Stal se totiž terčem neznámých zlodějů.

„Minulý víkend nám z garáže, která byla jinak střežená a měla závoru, ukradli dva vodní skútry. Je to podruhé, co nám je na South Beach ukradli. A hádejte, jaké byly barvy pleti zlodějů v obou případech. Dnes jsem dostal záznamy z kamer,“ uvedl dle zmíněného serveru.

Témata: Zuzana Belohorcová