Eva Burešová v šoku: Tohle od příznivců rozhodně nečekala!

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. září 2020 11:20 | Aktualizováno: 9. září 2020 22:01

Evu Burešovou v posledních měsících proslavil populární televizní seriál Slunečná, jehož zásluhou získala velké množství příznivců. Právě ti jí teď jednou věcí opravdu překvapili.

Eva Burešová fanouškům prvního září oznámila, že bude mít za pár dní autogramiádu, která jí přidělávala starosti. „Během cesty jsem ještě mluvila s mámou a s mou agentkou a říkala jsem jim, jak se bojím, že nikdo nepřijde a ať tam jdou se mnou, ať mám oporu, kdyby se to opravdu stalo,“ spustila na sociální síti.

Autogramiáda měla začít v 16 hodin, ona ale přijela s půlhodinovým předstihem. „15:45 mi říkali, že už bych asi měla začít, protože je plná prodejna a fronta je až ven. Nevěřila jsem tomu. Vyšla jsem ven… za vámi. A opravdu. Nemohla jsem věřit svým očím. Bylo vás tam tolik!“ uvedla překvapená hvězda Slunečné.

Herečka všem přítomným poděkovala. „Nemůžu doteď uvěřit tomu, kolik vás tam bylo. Kolik vás doopravdy přišlo. Začali jsme lehce před 16:00 a skončili v osm. Splnili jste mi sen. Tohle jsem jako malá holka vždy chtěla zažít. Jsem vám neskutečně vděčná za to, jak mě přijímáte,“ svěřila se.

Na závěr poděkovala i manažerce a svému kolegovi, ale také nejbližším. „Děkuji mamince a svému synovi, kteří trpělivě a s úsměvem byli celou dobu za mými zády,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová