Lucii Bílou dohnal covid-19! Ruší se koncerty!

Lucie Bílá 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. září 2020 10:10

Koncerty kvůli covidu neruší jen Hana Zagorová, ale už také Lucie Bílá. Nemilou zprávu sdělila fanouškům ve středu ráno na sociální síti, kde uvedla, co ji k takovému rozhodnutí vedlo.

Nebezpečí nákazy koronavirem samozřejmě hrozí i slavným osobnostem, u Hany Zagorové testy nemoc covid-19 potvrdily. Její mladší kolegyně Lucie Bílá dnes ráno zaskočila fanoušky nejnovější informací ze svého soukromí.

„Člověk míní a bůh mění… Už jsem si říkala, že se mě ten covid bojí a tak se mi vyhýbá… Přestalo ho to bohužel bavit a je blíž, než jsem si přála… Moji milovaní, od včerejšího dne jsem v povinné karanténě,“ oznámila slavice.

Pochopitelně se to dotkne jejího domluveného programu na další dny. „Stihla jsem ještě úžasný koncert v Prostějově, ale všechny domluvené koncerty a akce z dalších deseti dnů přesouváme na jiné termíny,“ uvedla zpěvačka.

„Neumím vám ani popsat, jak je mi to líto… Už aby bylo vše zase v pořádku… Toto období je opravdu zatěžkávací zkouškou pro každého… Moc na vás myslím, virtuálně objímám a prosím buďte na sebe opatrní,“ dodala Bílá.

Témata: Lucie Bílá