Sandra Nováková: Problém kvůli nahotě!

Nováková, Sandra

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. září 2020 12:03

Herečka Sandra Nováková (38) pohoršila svět svou fotografií! Na sociální sítě nahrála černobílý snímek, na kterém má sice decentně ale viditelně odhalené ňadro. A jak se zdá, to je pro některé veliký problém!

O tom, že cenzor na sociálních sítích občas pořádně řádí, ví své i herečka Sandra Nováková. Hvězda Modrého kódu zveřejnila černobílou fotografii, na které je ve stínu vidět její bradavka.

A zatímco na facebooku mohou fanoušci obrázek vidět dodnes, z instagramu už zmizel! Důvod? Podle oficiální zprávy, kterou herečka dostala, je jím "nahota nebo sexuální aktivita". 

„A sakra! Moje bradavka ve stínu pohoršila instagram,“ komentuje situaci se smíchem herečka. Kolegové i příznivci Sandry Novákové se proto začali o fotku ihned více zajímat. A to především ti, kteří problematickou fotku ještě neviděli. 

„A já si jí vůbec nevšimla! Ten Instagram je ale hnidopich,“ postežovala si herečka Patricie Pagáčová. „Až na Facebooku jsem to viděla podruhý a říkám si aha! Má venku prso! Hezký,“ pochválila kolegyni z Modrého kódu Patricie.

Sandřini fanoušci si navíc myslí, že na fotku musel někdo z pohoršených uživatelů zřejmě upozornit správce Instagramu. „To spíš někdo záviděl a nahlásil,“ píše jeden z fanoušků. „Taky si myslím, někdo puknul závistí,“ přidala se další příznivkyně charismatické herečky.

Témata: Sandra Nováková