Veronika Arichteva: Pozoruhodná těhotenská móda!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. září 2020 15:29

Veronika Arichteva si těhotenství užívá a ještě u toho stíhá být prospěšná ostatním lidem. Některé fanoušky ale překvapila tím, co si na sebe v těchto dnech oblékla. Je to opravdu zajímavá těhotenská móda.

Na Veronice Arichtevě je poznat, že porod prvního potomka už je opravdu za rohem, nějaké to kilo má rozhodně nahoře. Tomu je pochopitelně potřeba uzpůsobit oblečení, málokdo ale tipoval správně, do čeho se nastavající maminka oblékne.

Někdejší účastnice StarDance se na sociální síti pochlubila snímkem, který fanoušky překvapil. „Zdravím vás v oranžové, nikomu neslušící, ale velikostně sympatické reflexní vestě a mám tu takový malý edukativní příspěvek o bezpečnosti na silnici,“ napsala na instagramu.

Lidem prakticky ihned došlo, že si sympatická herečka výstražný prvek oblékla pouze v rámci osvětové kampaně, v jejímž rámci se snaží promlouvat do duše řidičům a řidičkám.

„Jak poznat 50 metrů na umístění trojúhelníku od auta, může někomu dělat problém. Někomu, komu od určitýho věku lžou ohledně centimetrů. Takže holky, 50 metrů je asi tak 250krát těch ‚20 cm‘ plus minimálně 3 velký kroky!“ zavtipkovala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva