Zemřel Jiří Menzel (†82): Dojemný vzkaz vdovy Olgy!

První foto Jiřího Menzela po deseti měsících 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. září 2020 8:41

V sobotu večer zemřel legendární oscarový režisér Jiří Menzel, což fanouškům české kinematografie v neděli oznámila jeho žena Olga, která na sociální síti zanechala dojemný vzkaz. Co se v něm píše?

Jak vás stars24.cz informoval, v pozdních hodinách nedělního večera oznámila Olga Menzelová, že její milovaný manžel Jiří Menzel (†82) v sobotu zemřel. Legendární režisér se v posledních letech potýkal se zdravotními potížemi.

„Jiřinko náš milovaný, nejstatečnější ze všech statečných. Včera večer doma v našich náručích tvoje tělo opustilo náš pozemský svět. Bylo nám velkou ctí, že jsme tě mohly doprovodit na tvojí poslední cestě. Tvoje láska ke mně a našim holkám byla láskou, která si neklade podmínek,“ uvedla vdova na sociální síti.

Menzelová je vděčná i za složité období, které smrti předcházelo. „Jiřinko, děkuju za každý den, který jsem mohla být s tebou. Bylo to výjimečné. Děkuju i za ty těžké poslední tři roky. Stále jsi mi pomáhal. Svou statečností, chutí, neobyčejnou vůlí do života a humorem,“ napsala.

„Přeju ti hezkej obláček, jaks ty sám říkával… Smrtí nic nekončí a věřím, že se setkáme, ať už v jakékoliv podobě. Protože není možné, aby to tak nebylo. Hladím tě a milujeme tě z celého srdce navěky. Tvoje holky. Olinka, Anička, Evička,“ dodala Menzelová.

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová