Veronika Arichteva potěšila fanoušky: Ukážu vám miminko!

Veronika Arichteva s manželem Biserem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. září 2020 11:25

Veronika Arichteva se brzy stane maminkou a fanoušci už na ten moment netrpělivě čekají a doufají, že před nimi nebude dítě schovávat. Sympatická herečka prozradila, jak se po porodu zachová.

Veronika Arichteva již brzy přivede na svět svého prvního potomka, proto si některé palčivé otázky v hlavě zodpověděla již předem. Sama totiž tuší, že po porodu přijde nátlak ze strany fanoušků, kteří budou chtít miminko vidět.

Nastávající maminka přiznala, že doma v této problematice úplná shoda nepanuje. „Bisi by byl klidně pro, abychom ho neukazovali. Ze začátku trošku bojoval obecně s mým působením na Instagramu,“ uvedla v rozhovoru pro časopis Maminka.

„Já respektuju absolutně všechny, kteří se rozhodnou dítě neukázat. Mně ale upřímně přijde trapný ukazovat jen ručičky a nožičky, a ještě navíc třeba ve spojení s nějakým produktem. Buď ho neukazuju vůbec, nebo ho prostě ukážu,“ konstatuje sympatická herečka.

Arichteva proto fanouškům slibuje, že dítě na sociálních sítích uvidí. „Za mě bych si připadala hloupě, to už bych se radši na Instagram úplně vykašlala. Takže nakonec jsme se shodli na tom, že miminko schovávat nebudeme,“ dodala.

Témata: Veronika Arichteva