Monika Absolonová po operaci syna: Modlím se, aby…

Synové Moniky Absolonové 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. září 2020 15:01 | Aktualizováno: 6. září 2020 22:04

Monika Absolonová si začátek školního roku představovala jinak. Jeden z jejích synů si hned první den přivodil úraz, který vyžadoval operační zákrok. Jak to dopadlo?

Jak vás stars24.cz informoval, Monice Absolonové přidělal hned první den nového školního roku velké starosti. Mladší syn Matouš doma spadl přes sedačku a zlomil si ručičku. Starostlivá maminka měla velké obavy.

Zpěvačka už dopředu avizovala, že chlapeček bude muset na operaci. Fanouškům poté prozradila, jak to dopadlo. „Moc děkujeme za podporu a krásné zprávy! Matouš je v pořádku a ve výborné péči,“ uvedla na instagramu.

Původní obavy, že půjde o poměrně komplikovaný zákrok, se nevyplnily. „Nakonec to naštěstí nebyla velká operace, ale věc, kterou tady evidentně dělají denně. Pan docent Pešl Matouškovi v narkóze ručičku narovnal,“ napsala.

„Máťa dostal sádru a budeme čekat, jak to bude srůstat… Věřím, že dobře, a modlím se, aby i rychle, protože Matouška už včerejší bolest přešla a začíná jet bomby… Za chvíli půjdeme domů a tam to začne naplno. I s bráchou. Tak se Vám tak nějak bojím, abychom tu za chvíli nebyli zas,“ dodala Absolonová.

Témata: Monika Absolonová