Hana Zagorová: Vzkazy do nemocnice jí dodávají sílu!

Hana Zagorová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. září 2020 13:46

Hana Zagorová onemocněla covidem-19 a kvůli nákaze dokonce skončila v nemocnici, kam jí teď posílají vzkazy přátelé ze šoubyznysu. Nikdo z nich nepochybuje, že to celé dobře dopadne.

Během posledních hodin zasáhla Česko špatná zpráva o zdravotním stavu Hany Zagorové, u které testy potvrdily onemocnění covidem-19. Slavice musela být hospitalizována v nemocnici, protože měla vysoké horečky.

Její manžel Štefan Margita, který je rovněž pozitivní, ovšem léčí se doma, už ujistil fanoušky, že se stav jeho ženy pomalu zlepšuje. Informace již stihla doputovat k jejím přátelům, kteří samozřejmě Hance drží palce.

Ozval se např. Jiří Krampol, který sám nedávno přišel o nejbližší osobu, manželku Hanku. „Vzkaz jí můžu poslat jediný: ‚Haničko, drž se, nezoufej a nepodléhej panice! Určitě to dobře dopadne, jsi zdravá a silná holka,‘“ řekl webu extra.cz s tím, že zpěvačku považuje za úžasnou kolegyni.

Třeba hudebník a dlouholetý spolupracovník Zagorové Karel Vágner stejnému serveru prozradil, že se jí i Margitovi snažil dovolat, ale nepodařilo se. „Řeknu jí k tomu své, až zavolá zpátky,“ nechal se slyšet.

Témata: Hana Zagorová Jiří Krampol