Ivana Gottová lituje: Nelehké rozhodnutí týkající se Mistra!

Karel Gott při psaní knihy. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. září 2020 13:05

Ivana Gottová dnes prolomila mlčení a na novém instagramovém profilu informovala fanoušky o tom, jak nakládá s odkazem svého zesnulého manžela. Vdova přiznala, že musela učinit nelehké rozhodnutí.

Ivana Gottová pečuje o odkaz svého muže i nadále, i když ji pochopitelně rozezlilo, že se neznámá osoba postarala o „zmrazení“ instagramového profilu Karla Gotta (†80). Na novém účtu totiž zveřejnila zajímavý vzkaz týkající se manželova díla, konkrétně autobiografie, kterou ještě za svého života dopsal.

„Slíbila jsem manželovi, že knihu dotáhneme obrazově a graficky do takové podoby, se kterou by se ztotožnil a byl by spokojen do posledního detailu,“ uvedla vdova s tím, že od jeho smrti objevila další vzácné artefakty, které by v knize neměly chybět.

I proto učinila Gottová zásadní rozhodnutí. „Je mi upřímně líto, že vás musím zklamat (snad jenom na chvíli), ale po dlouhé a zralé úvaze jsme dospěli k nelehkému rozhodnutí, a to posunout vydání knihy na březen příštího roku,“ oznámila na instagramu.

„Protože se jedná o jedinečnou autobiografii výjimečného člověka, je mou povinností, jak jsem manželovi slíbila, dostát svému závazku, a to je, že kniha bude nejen po textové, ale i po grafické a obrazové stránce stejně nevšední a upřímná, jako byl Karlův život,“ dodala Gottová.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott