Karel Gott (†80) si to vyčítal! Zesnulé textařce vezl květinu, jenže…

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. září 2020 11:01

Za necelý měsíc uplyne rok od chvíle, co zemřel Karel Gott. Na onom světě už s ní je i jeho textařka Jiřina Fikejzová, která odešla před pár dny. Jejich vztah však před pár lety poznamenala jedna chybička.

Jak vás stars24.cz informoval, v tomto týdnu zemřela Jiřina Fikejzová (†93), která psala texty pro řadu českých popových hvězd včetně legendárního Karla Gotta (†80). Mistr se ve vztahu k ní jednu věc do smrti vyčítal.

Známá autorka slavila před třemi lety kulaté 90. narozeniny, které však mnohonásobný Slavík propásl. Stalo se to sice nedopatřením, přesto to Gotta pochopitelně velice mrzelo. Kde se stala chyba?

Zpěvák si zapsal do kalendáře špatné datum. „Jel jsem tam o den dříve. A tam nikde nikdo! Tak jsem volal pořadatelům, co se děje, a oni mi řekli, že jedu brzy, že je to o den později,“ prozradil tehdy webu ahaonline.cz.

„Měl jsem pro ni i květinu, a tak jsem ji nechal na oslavu o den později zavézt. Nebylo mi dobře a měl jsem i nějaké pracovní povinnosti, tak jsem se tam nedostal,“ dodal tenkrát posmutnělý Gott.

Témata: Karel Gott Jiřina Fikejzová