Simona Krainová se chlubí psem: Slzy kvůli ošklivým vzkazům!

Simona Krainová se psem. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. září 2020 21:35

Simona Krainová se na sociálních sítích začala chlubit novým členem rodiny, jenže někdo se jí o radost z něj pokusil připravit. Modelka přiznala, že kvůli ošklivým vzkazům měla dokonce slzy na krajíčku.

Jan Kraus se vrátil na televizní obrazovky, musel však oželet dvojici domluvených hostů. Jak vás stars24.cz informoval, na natáčení nemohla dorazit Hana Zagorová s manželem, oba se nakazili koronavirem. 

Přišel ovšem host velice netradiční, čtyřnohý miláček Simony Krainové, kterým je štěně Angela. Pes má dokonce vlastní instagramový účet. „Udělali jsme to jako takovou recesi, jako fór, nevěděli jsme, že bude mít okamžitě tolik sledujících a je pravda, že ti klienti volají, ale my z toho máme srandu,“ svěřila se dle webu stanice CNN Prima News.

Fanoušci se však rozdělili na dva tábory, z nichž jeden je nepřátelský. Jeho členové modelku kupříkladu obviňují, že má psa z množírny. „Existovali hateři, kteří ve mně opravdu vzbudili emoce, kdy jsem měla slzy na krajíčku, jak se dokážou lidi takhle k sobě chovat kvůli tomu, že si koupíte štěně,“ uvedla kráska.

Naštěstí dorazily i opačné reakce. „Dostala jsem na oplátku tolik pozitivní energie, kterou mi dali lidi, kteří zůstali normální a ten mozek jim funguje. Jsem ráda, že i takoví lidi jsou tady,“ dodala Krainová.

Témata: Simona Krainová