Veronika Arichteva: Důrazná slova o její výměně v seriálu Slunečná!

Veronika Arichteva a Eva Josefíková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. září 2020 10:32

Diváky seriálu Slunečná čekala ve včerejším dílu velká změna! Jedna z hlavních postav, Denisa, se doslova přes noc změnila! Herečka Veronika Arichteva se totiž bude věnovat spíše mateřským povinnostem a tak ji nahradila Eva Josefíková. A co na to sama Arichteva!

Jak vás již server stars24.cz informoval, v seriálu Slunečná dojde k velké výměně.  Veronika Arichteva kvůli pokročilému těhotenství, které už nešlo dál skrývat, končí v populárním seriálu Slunečná. Roli potvory Denisy bude nově hrát Eva Josefíková.

Veronika teď své náhradnici poslala důrazný vzkaz! „Evo! Evo, jestli z tý Denisy uděláš milou, hodnou, přející, na peníze nehledící, Linharta - jakýhokoliv nemilující blběnu, tak už znova neotěhotním!“ směje se na svém instagramu Veronika Arichteva, která si kvůli mateřským povinnostem musí dát na nějakou dobu pauzu.

Nastávající maminka je ale ráda, že se její role chopí právě Eva Josefíková, která až dosud hrála spíše princezky a „hodné holky“. „Děkuju Evičce, že to vzala za mě! Má můj obdiv, protože to není jednoduchý hrát postavu na kterou jsou už diváci zvyklý! Respekt!“ oceňuje svou kolegyni Arichteva.

Zároveň poslala vzkaz i všem ostatním, kteří se na seriálu Slunečná podílí. „A díky celýmu realizačnímu týmu, že to takhle hezky vyřešil. Zdravím na statek!" dodává loučící se Veronika Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva Eva Josefíková seriál Slunečná