Tereza Bebarová šokovala svým vzhledem! Tohle nikdy nedělejte, varuje!

Tereza Bebarová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. září 2020 16:20

Tereza Bebarová si za roky účinkování v televizi získala spoustu fanoušků, které však v těchto dnech vyděsila svým vzhledem. Oblíbená herečka na ně apelovala, aby jednu věc doma rozhodně nezkoušeli.

Není žádným tajemstvím, že třeba z profesního hlediska neprožívá Tereza Bebarová zrovna nejšťastnější období ve svém životě. Diváci seriálové Ulice se museli nedávno smířit s tím, že její postava Světlany z obrazovek zmizí.

Teď potkalo pětačtyřicetiletou rodačku z Bohumína jiné neštěstí, o kterém se svěřila svým fanouškům na instagramovém profilu. Většinu z nich pohled na ní, konkrétně na její nos, na první dobrou vystrašil.

Co se sympatické herečce a moderátorce tedy přihodilo? „Tak jsem byla na mejdanu a dala si do nosu... Teda, spíš jsem do něj dostala,“ uvedla na sociální síti. Rozhodně se však nepřipletla do žádné šarvátky nebo podobně.

„Jsem Vám chtěla říct, že kdybyste náhodou někdy někde používali petardu na konfety, tak je herečkám/a i jiným lidem/ nevystřelujte zblízka do obličeje. Moc to neocení,“ prozradila Bebarová.

Témata: Tereza Bebarová