Tvrdá dohra sporu Hůlky s Adamcem! Bude muset zpěvák platit?

Daniel Hůlka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. února 2018 21:40

Daniel Hůlka se nepohodl s Jiřím Adamcem a kvůli jejich osobním neshodám neodletěl zpěvák do Egypta, kde měl natáčet propagační videoklip k novému muzikálu. Jak se ale nyní zjistilo, závažně tím porušil smlouvu.

"Rozhodl jsem se, že do Egypta neodletím pro osobní neshody s panem režisérem Adamcem,“ řekl deníku Aha! Hůlka. Adamec jej tak musí natočit s jeho alternací, kterou ztvární Peter Strenáčik.

Podle deníku mohou za neshody zprávy o zraněném kolenu, které si údajně poranil při lyžování. Právě ty měly Adamce vytočit, Hůlka ale tvrdí, že s kolenem nic nemá. "Koleno mám v naprostém pořádku. Nic jsem s ním ani neměl. Letos jsem vůbec na lyžích nebyl. To, co o mně v divadle rozhlašují, jsou výmysly a lži,“ tvrdí.

Deník ale nyní zjistil, že Hůlka svým neodletem porušil smlouvu. "Ve smlouvě sice není, že musí natočit videoklip. Stojí tam ale, že se zúčastní veškerých propagačních aktivit k muzikálu. A protože videoklip je propagace, tak v tomto smyslu smlouvu porušil,“ řekl Aha! Adamec. 

Údajně je možné, že při porušení smlouvy naskakují nějaké sankce, to ale produkce nechtěla komentovat. "Zpěvák na svou obranu rozhodně kontruje tím, že mu nikdy nebylo sděleno, k čemu bude klip sloužit a kde bude uváděn. A když se prý osobně informoval v televizích, ani jedna o něm nevěděla," píše deník.

Témata: Daniel Hůlka Jiří Adamec (režisér)