Bohuš Matuš a jeho Lucinka mají velkou novinu! Co je u nich jinak?

Bohuš Matuš s Lucinkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. září 2020 15:01

Bohuš Matuš bere založení rodiny naprosto vážně, ačkoliv vysněné miminko zatím ještě není na světě. Přesto už mají s Lucinkou co vytrubovat do světa. Co je u nich v těchto dnech nového?

Život Bohuše Matuše se od chvíle, co poznal stále ještě nezletilou Lucinku, obrátil vzhůru nohama. V 47 letech se zpěvák dočká miminka, které dívka zatím nosí v břiše, již v těchto dnech ale mohl pár oznámit jinou velkou novinu týkající se osobního života.

Už čtyři dny probíhá stěhování do nového. „Na dnešek jsme poprvé spali v novém bytě, který je opravdu krásný a větší než ten, kde jsme bydleli doteď,“ řekl někdejší bronzový Slavík webu super.cz s tím, že to zvládli v klidu a sami.

Rozhodně si také nemůže stěžovat na budoucí tchána a tchyni. „Byt postupně vybavujeme, rodiče Lucinky nám například koupili pračku a nábytek, za to jsem jim moc vděčný, jsou prostě skvělí,“ přiznal.

Matuše tak mrzela jediná věc, po letech se musel rozloučit se zvířátky, konkrétně s králíkem a papouškem. „Chceme mít pro miminko, které se nám narodí v prosinci, absolutní čistotu,“ vysvětlil tento krok.

Témata: Bohuš Matuš