Karel Heřmánek to rozsekl: Končím, oznámil rodině!

Karel Heřmánek v seriálu Gympl

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. září 2020 13:00

Karel Heřmánek oslaví v říjnu 73. narozeniny, což je věk, kdy už si jiní naplno užívají důchodu. Možná i proto známý herec v těchto dnech oznámil rodině, že se rozhodl něco změnit.

Karel Heřmánek už dlouhá léta není pouze hercem, ale také principálem Divadla Bez zábradlí. V posledních měsících měl tedy plnou hlavu starostí kvůli koronavirové epidemii a nijak neskrýval obavy z nadcházející divadelní sezóny.

Nedávné období bylo pro něj psychicky náročné a podle dostupných informací jej demotivovalo. Proto se rozhodl udělat zásadní rozhodnutí, které se dotkne celé jeho rodiny.

Hercova manželka Hana Heřmánková webu super.cz potvrdila, že po důkladném zvažování se její muž rozhodl předat funkci principála svým potomkům, a to konkrétně synům Karlovi a Josefovi. On sám se hodlá věnovat hlavně herectví a režii.

Rodina doufá, že zase přijdou lepší časy. „Věříme, že se nám podaří získat konečně nějaké prostředky od města, od státu. Uvidíme, co bude ta výzva Covid 1 Kultura a Covid 2, která je přislíbená, znamenat,“ řekla zmíněnému serveru Heřmánková s tím, že se hledají mecenáši a sponzoři.

Témata: Karel Heřmánek