Roman Zach promluvil: Opravdu hnus! Byl jsem jak idiot!

Zach, Roman 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. září 2020 11:08

Dnes sice Roman Zach hraje hlavně doktory, když byl mladší, škola ho ale příliš nezajímala! Na školní léta má ale jednu hodně+ výraznou vzpomínku!

Prošedivělý Roman Zach zavzpomínal na svá školní léta a na to, jak prožíval 1. září. „Malý Románek? Já jsem měl strašný předkus,“ přiznal v pořadu Terezy Kostkové na Českém rozhlase Dvojka.

A tohoto problému se zuby se nikdy úplně nezbavil. „Je tam furt trošku. Já jsem měl takový ty rovnátka nasazovací. Dva a půl roku jsem je nosil,“ svěřil se charismatický herec. „Já si pamatuju tu fotku z první třídy, jak sedíme v první lavici, a směju se. A tam jsem byl jako idiot,“ směje se dnes Zach.

Když to pak viděla jeho maminka, řekla prý, že musí malému Romanovi pořídit rovnátka. „A tak jsem si je dva roky nandával, utahoval. To bylo opravdu hnusný...“ vypráví. Dodnes se mu proto při datu 1. září vybaví rovnátka a také fakt, že se mu nikdy nechtělo do školy.

„Já jsem nerad studoval, mě bavily prázdniny u babičky na venkově. A pak ještě u jiných příbuzných na venkově, protože jsem městský a měli jsme chalupu,“ dodal s tím, že rodiče ho prostě na celé dva měsíce sbalili a vyslali pryč z města. Když se pak musel vrátit a najet na školní režim, byla to pro něj prý vždy pořádná „darda“.

Témata: Roman Zach