Nemilé zvěsti o Karlu Šípovi? Nevychází prý ven!

Karel Šíp

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. září 2020 11:25

Karel Šíp by se měl tento týden vrátit na televizní obrazovky se svou talk show, jenže mezitím o něm začaly v médiích kolovat nemilé zvěsti, které jeho fanoušky rozhodně nepotěší.

Karel Šíp je čilý i ve svém pokročilém věku, letos v červnu sice oslavil již 75. narozeniny, ale i kvůli mladé manželce a nezletilému synovi se snaží udržovat v kondici i sportem, často hrával kupříkladu tenis.

V poslední době se však měl známý bavič změnit a důvod je pochopitelný. Světem se totiž nadále šíří nový koronavirus a on sám již věkově spadá do rizikové skupiny. V případě nákazy by mu tedy mohly hrozit komplikace.

Proto se prý v uplynulých měsících tak trochu straní. Podle informací webu expres.cz nyní kromě natáčení svého televizního pořadu Všechnopárty moc nechce vycházet ven. Práce je u něj zkrátka na prvním místě.

Již zítra, tedy tradičně v pátek, poběží první premiérový díl po prázdninové pauze. Šíp si do něj pozval stomatologa a moderátora Romana Šmuclera či zápasníka MMA Jiřího Procházku, kterému se přezdívá Denisa.

Témata: Karel Šíp