Veronika Kašáková se raduje: Misska z děcáku je těhotná!

Veronika Kašáková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. září 2020 10:28

S radostnou zprávou přišla modelka a někdejší misska Veronika Kašáková (30). Už za pár měsíců se stane poprvé maminkou!

Finalistka České Miss 2014 Veronika Kašáková se na sociálních sítích pochlubila, že je těhotná! „Moje srdce pod srdcem, druhé po mém boku,“ napsala k fotce svého zatím ještě malého těhotenského bříška. „Budu máma," dopsala v hastagu.

Ještě před pár měsíci to přitom vypadalo, že její čtyřletý vztah s partnerem Milanem Sovadinou, je u konce. Modelka totiž po zasnoubení na několik týdnů utekla až na Havaj, spekulovalo se proto o tom, že to mezi nimi hodně skřípe. Teď se ale zdá, že je všechno úplně jinak!

Nastávající mamince ihned gratulovala celá řada lidí ze šoubyznysu, mezi nimi i herečky Sandra Nováková, Patricie Pagáčová, Alice Bendová, Aneta krejčíková, či modelky Alena Šeredová, Taťána Makarenko nebo Jitka Boho. „Láska má lásku s láskou! Gratuluji, mám radost,“ vzkázala jí Veronika Kopřivová. „Jízda lásky začíná!!! Gratuluju, krásko,“ přidala se Tamara Klusová.

Veronika Kašáková se proslavila jako „misska z děcáku“. Od 4 let vyrůstala v dětském domově ve Vysoké Peci u Chomutova s bratrem Karlem. Své zkušenosti pak zúročila, když založila nadaci zaměřenou právě na děti z dětských domovů. V roce 2015 dostala ocenění v kategorii dobrý skutek v anketě Osobnost roku Ústeckého kraje.

Témata: Veronika Kašáková