Neuvěřitelný královský plat! Kolik si vydělá Leoš Mareš za moderování SuperStar?

Leoš Mareš

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. února 2018 17:58

Leoš Mareš se vrací na televizní obrazovky. Objeví se jako moderátor v nové řadě pěvecké show SuperStar. A přijde si díky ní na pořádný balík.

Už v sobotu začne na na první díl světově neúspěšnější show SuperStar. Oblíbenou soutěž bude moderovat Leoš Mareš, který show uváděl v letech 2006, 2009 a v roce 2011.

"SuperStar je matka všech podobných soutěží. Naposledy jsem ji moderoval v roce 2011 a je mi ctí, že po sedmi letech opět zažiji jako moderátor atmosféru přímých přenosů s tolika talentovanými soutěžícími,” prozradil TV Nova Leoš Mareš.

Mareš se tak po letech vrací na obrazovky k hudební show, na kterých ostatně i začínal. V roce 2000 začal na Evropě 2 moderovat s Patrikem Hezuckým a objevil se na obrazovkách TV Nova jako moderátor hudební hitparády ESO.

Tehdy si ale rozhodně neodnášel takový plat, jako dnes. Podle informací Blesku obdrží Leoš Mareš za sedm odmoderovaných večerů kolem čtyř milionů korun.

Informaci o platu ale televize Nova potvrdit nechtěla a podmínky smlouvy s Marešem tají. "Smlouvy moderátorů v žádném případě nekomentujeme,“ uvedl mluvčí Vojtěch Boháček.

Témata: Leoš Mareš Superstar