Přání Karla Gotta zůstane nevyslyšeno? Vdova Ivana má hlavu plnou starostí!

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. září 2020 9:22

Karel Gott na sklonku života vyslovil přání, aby jeho nejslavnější písně přinejmenším ještě jednou zazněly na velkém galakoncertu. Vdova Ivana se pochopitelně rozhodla jej vyslyšet, ale s jednou věcí mohla jen těžko počítat.

Loni se koncert na počest legendárního Karla Gotta (†80) uskutečnit nepodařilo, protože po jeho říjnovém úmrtí nezbývalo dost času na to, aby se podařilo uspořádat tak megalomanskou akci. Letos ale mělo všechno do puntíku klapnout.

Oficiálně se stále ještě se dvěma prosincovými koncerty v pražské O2 aréně, kde by měli vystoupit kolegové a kamarádi zesnulého zpěváka, počítá. Jenže vyhlídky na jeho konání momentálně nejsou moc dobré.

Podle webu extra.cz je realizace Mistrova přání v ohrožení z očekávaných důvodů. V zemi totiž nadále probíhá epidemie koronaviru, vládní nařízení kupříkladu znemožňují zaplnění koncertních prostor ze 100 % kapacity. Obě vystoupení jsou přitom beznadějně vyprodaná.

Vdova Ivana Gottová má tedy o čem přemýšlet. Optimismus jí však rozhodně nedodávají nejnovější informace. Jak vás stars24.cz informoval, za středu přibylo nejvíce nových případů nákazy od začátku epidemie, a to konkrétně 650.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová