Míša Kuklová promluvila o šokujícím rozchodu: Bála se reakce lidí?!

Michaela Kuklová s přítelem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. září 2020 16:53 | Aktualizováno: 3. září 2020 14:14

Zatímco jiní by byli rádi za jakoukoliv podporu, Míša Kuklová se před časem rozešla s tím nejbližším člověkem, kterého měla. Spousta lidí to tehdy nechápala, proto se herečka rozhodla své důvody vysvětlit.

Spoustu lidí zaskočil před časem krok Michaely Kuklové, která krátce poté, co se dozvěděla diagnózu rakoviny prsu, učinila rozhodnutí rozejít se s přítelem. Teď už jsou zase spolu a dokonce se zasnoubili.

„Vrátili jsme se k sobě, odluka trvala asi dva měsíce. On je mladší než já, a já byla zrovna v tom hormonálním procesu. Měla jsem strach, že ho budu brzdit. Že budu protivná, plačtivá a navíc, protože jsem veřejně známá, on nebude moci odejít, kdyby chtěl, protože by ho lidi odsoudili,“ vysvětlila v rozhovoru pro deník Právo.

Oblíbená herečka přiznala, že těžce nesla, že přišla o vnady. „I když bylo od počátku jasné, že je to jen dočasný stav, že budu mít silikony. Ale cit v nich je jiný, přeruší se svaly, nervy,“ konstatovala s tím, že se na ně i tak těší.

„My jsme s partnerem nebyli spolu tak dlouho, abych mohla něco předpokládat. Kdyby to bylo deset let, je to možná jinak, ale my spolu byli asi rok a půl. A vím o případech, kdy muži takovou ženu odepíší, prostě to neustojí. On ale chtěl zůstat, a tak teď chci být usměvavá a hezká především pro něj,“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová