Veronika Arichteva: Zpráva od slečny jí pořádně nadzdvihla!

Veronika Arichteva 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. září 2020 16:11

Veronika Arichteva to má občas s fanoušky složité, tentokrát si za to může tak trochu sama. Problémem jsou totiž placené spolupráce na sociálních sítích.

Veronika Arichteva patří k těm známým osobnostem, které se rozhodly vydělávat prostřednictvím sociálních sítí, teď se jí však někdo pokusil sebrat vítr z plachet. „Přišel mi od jedné milé, vyrovnané a se svým životem jistě spokojené slečny odkaz na článek, co všechno se tady má označovat jako spolupráce,“ uvedla celou záležitost.

„Trochu mě to až jako nas***o, protože já se zrovna v tomhle snažím bejt fakt svědomitá a všechno, za co mi přijdou prachy a je to domluvená reklama, označit. A to dokonce hned, ne až po nasbírání lajků,“ svěřila se nastávající maminka.

Fanynka jí však evidentně vyvedla z omylu. „Prej bych měla označovat i to, co mi někdo pošle a já se rozhodnu to sem dát,“ napsala sympatická herečka s tím, že to sice dává smysl, ona ale spoléhlala na inteligenci svých příznivců.

Proto se jich na závěr zeptala na názor. „Jak moc vás to sejří? Ty reklamy na profilech. Nebo to berete i jako inspiraci? Je potřeba, aby se úplně každá věc, co si člověk sám nakoupí a na profilu ukáže, označovala jako spolupráce?“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva