Jiřina Bohdalová v novém pořadu? Prachař se toho hrozně bál!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. září 2020 12:06

Už za několik dní se Jiřina Bohdalová objeví v novém televizním pořadu, na čemž má velkou zásluhu Jakub Prachař. Právě on ale nyní přiznal, že měl zpočátku řadu obav.

Již tento týden má na televizní obrazovce poprvé běžet nový pořad Zlatá maska, kde se Jakub Prachař potká s legendární Jiřinou Bohdalovou. „To je pravda, to byl můj nápad,“ potvrdil člen slavné herecké rodiny webu televize Prima, že za touto spoluprací stojí právě on.

„Ona na to přistoupila a já jsem se potom trochu bál, když jsme to vyráběli ty dva dny. Já jsem si říkal, jestli jsem to nepřestřelil, jestli to vlastně není tak, že jsem zneužil naší známosti. Hrozně jsem se bál toho, aby mi potom neřekla, že jsem opravdu blb, že jsem ji do toho uvrtal,“ svěřil se.

Nakonec to ale dobře dopadlo. „Je úžasné, v jaké je kondici. Kdykoli k ní jedu, vidím jen mladou, krásnou holku. Akorát v jiným těle. Ale ta mentalita je prostě dokonalá. Já v jejím věku zaprvé budu mrtev, a kdybych byl v jejím věku naživu, tak budu minimálně dementní,“ myslí si herec a moderátor.

„Co se týče Masky, tak já byl pouze požádán, abych ji oslovil, tedy já jsem to tentokrát nevymyslel ani to neinicioval, pouze jsem byl spojením, a zbytek už byl na Jiřině, jestli řekne ano, nebo ne,“ dodal Prachař.

Témata: Jiřina Bohdalová Jakub Prachař