Vyšlápli si i na čerstvou maminku! Bagárová terčem podvodníků!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. září 2020 14:08

Internetoví podvodníci neznají žádné hranice, tentokrát si vyšlápli na čerstvou maminku Moniku Bagárovou. Sympatická zpěvačka proto musela apelovat na své fanoušky, aby se nenechali zmást.

Slavné osobnosti se stávají terčem podvodníků, kteří si na jejich jménu chtějí jednoduše vydělat, poměrně často. Nejnověji se tak podle informací webu blesk.cz stalo i novopečené mamince Monice Bagárové.

Podvodníci fanoušky kontaktují ve zprávě, většinou dodají odkaz na podvodnou stránku, kam potom lidé zadají své osobní údaje a malér je na světě. Není tedy divu, že zpěvačka apeluje na své fanoušky. „Posíláte mi, že se tohle děje na facebooku. Nemám s tím nic společného, tak buďte opatrní,“ řekla.

Jak vás stars24.cz informoval, nedávno se terčem podobného podvodu stala její jmenovkyně Monika Absolonová. Tam se neznámá osoba rozhodla vystupovat jejím jménem a lákat z nebohých lidí peníze.

„Pozor! Tohle není můj profil! Je to na facebooku! Jdu to zkusit zablokovat! Píše lidem o nějakých výhrách! Je to fake!“ vzkázala tehdy známá zpěvačka.

Témata: Monika Bagárová