Gabriela Koukalová porušila slib: Přísahala, že už to neudělá!

Gabriela Koukalová zase na biatlonu. 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. září 2020 13:28

Už i Gabriela Koukalová ví, že dodržet slib není vůbec jednoduché. Jeden takový si sama dala před třemi lety, v těchto dnech ho ale porušila. O čem říkala, že už to nikdy neudělá?

Gabriela Koukalová dostala možnost oprášit lyže, na kterých sbírala velké biatlonové úspěchy, a ještě si užila nevšední zážitek. Objevila se totiž před filmovou kamerou a následně na televizní obrazovce, čímž se pochlubila fanouškům na sociální síti.

„Před pár dny jsem dostala krásnou nabídku, zahrát si v seriálu Sestřičky. Byl to super zážitek a musím říct, že jsem s obdivem sledovala nejen výkony herců na place, ale celý štáb. Neuvěřitelný, jak jsou sehraní. Vše běželo jako hodinky. Jsem moc vděčná za takovou zkušenost,“ napsala na instagramu.

Olympijská medailistka zároveň přiznala, že kvůli natáčení musela překonat jistou psychickou překážku. V minulosti si totiž řekla, že na inkriminovaná místa už nikdy nezavítá.

„Taky jsem zažila spoustu těžkých i hezkých chvil. Od dvou let jsem se tu učila lyžovat. Jen co jsem se naučila chodit, naši mě tu zkoumali, jestli jsem vhodný adept na lyžování. Před třemi lety jsem si řekla, že sem už nevkročím. Je to poprvé, co jsem se sem dostala od konce kariéry,“ svěřila se pořadu ShowTime.

Témata: Gabriela Soukalová