Veronika Arichteva drsně o porodu: Říkám to na rovinu, není to varianta!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. září 2020 12:06 | Aktualizováno: 2. září 2020 9:50

Termín porodu Veroniky Arichtevy se blíží, a tak je pravý čas, aby si známá herečka definitivně utřídila myšlenky v hlavě. Podle všech indicií už se tak stalo, protože nastávající maminka pronesla poměrně jasná slova.

Porod Veroniky Arichtevy už je téměř na pořadu dne, o jedné věci už je ale jasno dávno. Ona sama nehodlá naskočit na módní vlnu domácích porodů. „Pro mě tohle není varianta,“ řekla rázně časopisu Maminka.

„Je tady podle mě spousta možností a myslím, že je skvělý, že si člověk může vybrat porodnici, kterou chce, a vzít si k sobě, koho chce. Říkám to na rovinu, nejsem vůbec ‚ezo‘, jsem absolutně na druhé straně, celý život výhradně racionální. A zdraví a bezpečí jsou pro mě nejdůležitější,“ vysvětlila.

Sympatická herečky má dle svých slov jediný „plán“, a to rodit přirozeně. „Chci porodit tak, aby bylo všechno v pořádku, a je jedno, jaká mi u toho bude hrát hudba a jaký budu mít olejíček v aromalampě,“ svěřila se.

„Myslím si, že narození dítěte bude i tak přenádherný zážitek, i když to bude třeba strašná bolest nebo přijdou nedejbože komplikace. Myslím, že bude hezkej i bez všeho toho okolo,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva