Agáta Hanychová přiznala: Tajně jsem plakala!

Agáta Prachařová s dětmi 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. září 2020 10:43

Do škol a školek se dnes vydaly desetitisíce dětí. Mezi nimi jsou i potomci Agáty Hanychové. Zatímco syn Kryšpín už chodí do školy, malá Mia zatím jen do školky!

Agáta Hanychová měla kvůli svým dětem pilno už pár dní předem. Přesto stačila pořídit do alba rodinný snímek. „Naše trojka, jdeme se ostříhat, nakoupit kružítka,obaly. Nechápu, drží se v tom tak akorát bordel, určitě ne sešit...“ posteskla si dvojnásobná maminka.

Sama si dobře uvědomuje, že se může kvůli covidové situaci brzy stát, že své děti zase bude mít doma. „Tak ať ty školky a školy vydrží. Držme si palce,“ vzkazuje Agáta Hanychová všem rodičům. „Mia je uražená, protože jde teprve do školky,“ vysvětluje, proč se její dcera, kterou má s Jakubem Prachařem, na fotce moc nadšeně netváří.

Jak se ale zdá, i malá Mia si nakonec první den ve školce užívá. Agáta se pochlubila fotkami nejen ze šatny, ale i z herny. Holčička na nich vypadá, že se už těší mezi kamarády. Jenže maminka to už snášela o něco hůř. „A je to tady... Jedinej, kdo plakal, jsem byla já a samozřejmě tajně v autě,“ práskla na sebe Agáta na Instagramu.

Za to její starší syn Kryšpín, kterého má s někdejším hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou, už ví, jak v tom chodit! Chtěl, aby ho ke škole doprovodil jejich čtyřnohý mazlíček. „Druhej chtěl psa před školu, teď je mi jasný proč,“ baví se Agáta, Kolem jejího syna a pejska se totiž ihned sletěly spolužačky, které se chtěly pomazlit. Jak se zdá, malý Dopita už v devíti letech ví, jak udělat dojem na dívky!

Témata: Agáta Hanychová