Vendula Pizingerová s dítětem v náručí: Pokud bude po tátovi, tak…

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. září 2020 9:45 | Aktualizováno: 2. září 2020 22:21

Těhotná Vendula Pizingerová už se bezpochyby těší, až bude držet v náručí své vlastní miminko, zatím se musí spokojit s cizími dětmi. Fanouškům ale prozradila, jaké to bude, pokud bude očekávaný potomek po tatínkovi.

Už několik měsíců bedlivě sledujeme příběh Venduly Pizingerové, která co nevidět ve svých 48 letech přivede na svět další dítě. Zatím ale objíždí porodnice kvůli svým charitativním povinnostem. Naposledy zavítala do jedné středočeské.

„Moc krásnou porodnici mají v Příbrami! A vypadá to, že i hodný mimina. Tahle princezna spala u mě celou dobu, tak doufám, že to bude i náš případ,“ napsala k fotografii, kterou zveřejnila na svém instagramovém profilu.

Vdova po známém hudebním skladateli už nedávno ukázala, jak vypadal v dětství její muž. Teď prozradila, jaký tehdy byl. „Každopádně mi můj muž říkal, že on spát bude rozhodně, ale v tomto věku o spánku prý nechtěl ani slyšet. Trvalo to do jeho tří let,“ konstatovala.

„I když Albert Einstein tvrdil, že kdo spí dýl jak 4 hodiny denně, tak v životě nic nedokáže. Tuhle větu jsme si s Josefem, když jsme spolu začali chodit a do rána si povídali, říkali mockrát,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová