Laďka Něrgešová prozradila tajemství: Chtěla se živit něčím úplně jiným!

Laďka Něrgešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. srpna 2020 21:33

Již v dětství mají lidé většinou nějakou vysněnou profesi, jen málokomu se ovšem jeho přání vyplní. Také Laďka Něrgešová si svůj profesní život představovala poněkud odlišně. Co na sebe moderátorka prozradila?

Laďku Něrgešovou máme dnes všichni zafixovanou především jako moderátorku, v tomhle směru ji ostatně již před mnoha lety proslavila soutěž Česko hledá SuperStar. Ona však přiznává, že původně se chtěla živit jinou profesí.

V pořadu Blízká setkání dostala otázku na školu. „Mě to samozřejmě nasměrovalo. Já bych bez toho asi nedělala to, co dělám dneska. Ale že bych mohla říct: Jo, dalo mi to absolutní základy, ze kterých jedu do dneška? To jako asi já říct nemůžu,“ řekla dle webu rozhlas.cz.

Na škole se totiž neučilo jen herectví, ale také moderování. „Já jsem ale měla jasno, že budu herečka. Jenom herečka. Mě moderování vůbec nezajímalo,“ konstatovala.

Její profesní sny ale byly jiné. „Já půjdu na oblast, tam se vyhraju a pak budu hrát v Národním. Pudu do Národa a tam to uzavřu. Tímto si říkám o angažmá,“ dodala Něrgešová.

Témata: Laďka Něrgešová