Překvapivá slova Jitky Čvančarové: Chce být svobodná!

Jitka Čvanačarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. srpna 2020 14:47 | Aktualizováno: 1. září 2020 15:50

Je to už téměř devět let, co se Jitka Čvančarová stala vdanou paní. O problémech v jejím manželství se doposud moc nemluvilo. Teď ale zazněla z úst herečky zajímavá slova.

Jitka Čvančarová nebude na koronavirus vzpomínat jen ve zlém, ačkoliv i ji pochopitelně připravil o některé pracovní příležitosti. Zároveň jí ovšem umožnil strávit drahocenný čas s těmi nejbližšími. I proto si dvojnásobná maminka na nic nestěžuje.

„Já se nezastavila,“ svěřila se webu expres.cz s tím, že mámy to jistě chápou, zvlášť když má ještě zahradu a zvířata. „Pořád bylo co dělat. Do toho jsem si děti rozmazlila a vařím tři teplá jídla denně,“ konstatovala.

Ačkoliv je doma všechno v naprostém pořádku, oblíbená herečka se čas od času ráda cítí svobodně. Stačí k tomu málo. „Nosím oblečení podle nálady. Třeba teď mám na sobě černou, protože Liběna Rochová říká, že černá osvobozuje, a já se chci na chvíli cítit svobodně,“ nechala se slyšet.

Manžel se však ničeho bát nemusí. „Partnerovi třeba občas radím s různými styly podle akcí. Jinak všem dávám svobodu,“ dodala Čvančarová.

Témata: Jitka Čvančarová