Hana Mašlíková posílá syna do školky: Nad tímhle zůstává rozum stát!

Hana Reinders Mašlíková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. srpna 2020 13:23

Hana Mašlíková má v posledních týdnech plno starostí se svým rodinným životem. S manželem si prochází krizí, zatímco jejich syn se poprvé chystá do mateřské školky. Nad jednou věcí ale zůstává rozum stát.

Hana Mašlíková donedávna plnila stránky médií manželskou krizí, kterou vyvolala návštěva jejího muže Andrého v pánském klubu. Známá blondýnka se dokonce se synem na nějaký čas odstěhovala k rodičům.

Teď už jsou ale zpátky ve vlastním, konkrétně do rodinného domu v obci nedaleko středočeského Kladna. Do škol má ale malý Andreas chodit jinam, a tak je čeká každý den cestování. Dohromady asi 100 kilometrů, nad čímž zůstává rozum stát.

„Ano, ta vzdálenost zní děsivě, ale věřím, že to budeme dávat. V Praze máme také své pracovní i osobní aktivity, tak nebudeme jen taxikáři. Zatím tedy věřím, že to zvládneme. Řekneme si za půl roku,“ řekla webu super.cz.

Jako jisté vysvětlení může sloužit alespoň fakt, že pro chlapce nepůjde o cizí prostředí, protože do poměrně vzdálené školky již dříve docházel na kroužky. Také proto se už nemůže dočkat.

Témata: Hana Reinders Mašlíková