Nemocná Míša Kuklová: Šokující pravda o návratu na jeviště po operaci!

Kuklová, Michaela 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. srpna 2020 11:21

Michaele Kuklové před pár měsíci diagnostikovali rakovinu, ona se ale během léčby zvládá soustředit i na jiné věci. Ostatně jen pár dní po operaci stála opět na divadelním jevišti. Oblíbená herečka to nyní vysvětlila.

Již několik měsíců není žádným tajemstvím, že se Míša Kuklová potýká s rakovinou prsu. Podle svých slov se zachovala jinak než běžný člověk, který se vyděsí. „U mě buď zafungoval pud sebezáchovy, nebo byly ty různé události jako zjištění nemoci, operace, do toho covid a stopka v práci v tak rychlém sledu, že jsem ani nestihla mít strach,“ svěřila se deníku Právo.

Hormonální léčbu prý snáší dobře, ač to není jednoduché. Zprvu prý byla zaskočená. „Pár dní jsem měla i depresi, pak přišly úzkosti, které nepolevovaly, takhle jsem je cítila permanentně v jednom kuse snad dva měsíce,“ přiznala představitelka princezny Jasněnky.

Navzdory těmto komplikacím se ale rozhodla rychle vrátit do pracovního procesu. „Léčba je na pět let, ale já už šestý den po operaci prsou stála na jevišti. Psychicky to pro mě bylo důležité,“ nechala se slyšet.

„Kdybych věděla, že nepřinesu domů peníze, které potřebuju jako máma s dítětem a hypotékou, nesla bych to těžce. Však taky první myšlenka, co jsem měla, byla, že nemůžu přijít o zdroj obživy, že musím fungovat. Navíc je traumatizující poslat diváky domů a připravit kolegy o příjem,“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová