Zamilovaná Agáta se rozjela: Nekompromisní slova o Jakubu Prachařovi!

Agáta Prachařová a její přítel Tomáš 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. srpna 2020 9:47

Rozvod modelky a moderátorky Agáty Hanychové (35) a herce Jakuba Prachaře je v plném proudu. Po boku dvojnásobné maminky se dnes objevuje nový partner. Co na to říkají Agátini věrní příznivci?

Jak Agáta sama přiznala, když hvězdné manželství krachlo, byl její vztah s Jakubem špatný. „Prvního půl roku to samozřejmě nebylo lehké,“ uvedla Hanychová pro magazín Exkluziv podle Sedmičky. Teď už prý ale má v sobě vše srovnané a vyřešené.

Hlavním důvodem, proč spolu musí Hanychová a Prachař dál vycházet, je jejích společná dcera. „Když mi vrací Miu, tak je s námi na zahradě. My to děláme tak, aby to dětem co nejmíň ublížilo,“ popisuje Agáta.

V uplynulých měsících se v bulváru pravidelně objevovaly články, podle kterých Prachař svou ženu zřejmě podváděl. A i když jí podle všeho hodně ublížil, Hanychová o něm hovoří většinou smířlivě. „On byl fakt osudovej kámoš, nebyl to osudovej kluk. Osudovej kluk třeba ještě někdy přijde, i když teď ho teda nehledám," tvrdí.

Přesto se v poslední době po jejím boku objevuje nový muž - filmový producent Tomáš (43). Společné fotografie zveřejnila Agáta na svém Instagramu.

Zdá se, že moderátorka je opět zamilovaná, k zatím poslední společné fotografii připsala i hastag #love. Její příznivci jí nového partnera chválí. „První co mě napadlo, že tohle by mohlo konečně vyjít.. Sluší vám to spolu,“ vzkázala jí fanynka Hana. „Ten pán je sympaťák!,“ přidala se další.

Do debaty o Agátě a Tomášovi se zapojil i grafik Tomáš Břínek alias TMBK. „Ten chlapec vypadá sympaticky,“ schvaluje Agátě nového chlapa. To modelku velmi pobavilo. Jak totiž přiznala, v ten stejný den jí něco podobného napsala i jeho manželka a dcera slavné moderátorky Haliny Pawlovské Natálie. „Dnes už mi to psala tvoje žena a to cituji: Máš sympatickýho muže! A nevypadá ani jako sebestředej č*rák, což je pokrok,“ cituje Hanychová ze zpráv, které dostala.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař