Jiří Krampol je z nejhoršího venku? Zajímavé svědectví!

Jiří Krampol, herec a moderátor 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. srpna 2020 9:05

Jiří Krampol má za sebou jedny z nejsložitějších týdnů svého života, musel se totiž vyrovnat se smrtí milované manželky Hanky. Je už oblíbený herec a bavič z nejhoršího venku? Přišlo zajímavé svědectví.

Za pár dní už to bude měsíc, co zemřela Hana Krampolová (†59). Šlo o náhlé úmrtí, přestože se manželka známého herce dlouhodobě potýkala s poměrně závažnými zdravotními problémy.

Největší rána to pochopitelně byla pro Jiřího Krampola, který se raději v následujících týdnech rozhodl zmizet z Prahy a vyrazil do hotelu s kamarády. Podle nejnovějších informací už je ale zpátky v hlavním městě.

Známý bavič byl k zastižení na křtu knížky Telefony z karantény, kde byl jedním z kmotrů. Očití svědci informovali o tom, že na něm nebylo znát, k jaké rodinné tragédii teprve před pár týdny došlo.

Krampol se na místě sešel se zpěvákem Josefem Zímou či kolegyní Uršulou Klukovou, právě během povídání s ní na něj přišla na chvíli slabší chvilka. Jinak byl ale dle webu expres.cz v dobré náladě, srandu si dělal i sám za sebe.

Témata: Jiří Krampol