Hádka českých hvězd? Hůlka s Adamcem se pustili do sebe!

Daniel Hůlka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. února 2018 17:05

Daniel Hůlka je na nože s Jiřím Adamcem. Kvůli neshodám tak zpěvák neodletěl do Egypta, kde se měl jako hlavní hvězda muzikálu Robinson – námořník z Yorku zúčastnit natáčení videoklipu.

"Rozhodl jsem se, že do Egypta neodletím pro osobní neshody s panem režisérem Adamcem,“ řekl deníku Aha! Hůlka. Adamec jej tak musí natočit s jeho alternací, kterou ztvární Peter Strenáčik.

Co přesně se mezi režisérem seriálů Sanitka, Pojišťovna štěstí nebo Cesty domů a slavným zpěvákem a hvězdou muzikálu Drákula stalo je záhadou. Podle deníku za to zřejmě mohou zprávy o zraněném kolenu, které si údajně poranil při lyžování.

Právě ty měly Adamce vytočit, Hůlka ale tvrdí, že s kolenem nic nemá. "Koleno mám v naprostém pořádku. Nic jsem s ním ani neměl. Letos jsem vůbec na lyžích nebyl. To, co o mně v divadle rozhlašují, jsou výmysly a lži,“ tvrdí.

Sám prý ani neví, proč se klip točí, neshody s Adamcem ale více komentovat nehodlá. Přesto musí být nesvár velmi silný, když kvůli němu odmítnul odletět.

Podle Adamce je to ale přesně naopak. "Jestli to Dan Hůlka takto vidí, já už mu to vymlouvat nebudu. Protože to, co nazývá osobním sporem, je mezi normálními dospělými lidmi nazýváno trapnou malicherností!“ řekl Aha! Adamec.

Témata: Daniel Hůlka Jiří Adamec (režisér)