Karlos Vémola oznámil ROZCHOD! Lela UTEKLA!

Karlos Vémola 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. srpna 2020 10:27

Vztah mezi zápasníkem Karlosem Vémolou a Lelou Ceterovou skončil. Oba to oznámili na sociální síti s tím, že příčinou krize byla i nevěra.

Podlední dobou neprožívali partneři nejlepší období. Snažili se sice fanoušky přesvědčit, že je vše v pořádku, lidé jim to ale moc nevěřili. A teď došlo na jejich slova. 

Oba totiž oznámili rozchod. "Jen naši blízcí ví, jak to mezi námi opravdu bylo a já se k našemu rozchodu dál nebudu nikomu vyjadřovat. Na rozdíl od partnerky, já na matku své dcery žádnou špínu zveřejňovat nikdy nebudu, o údajných nevěrách apod.," napsal Karlos.

"Všechno jednou bohužel končí, byla to vše moje vina, i když jsme v tom byli 2. Od teď se budu jen soustředit na Lili, zápasnickou kariéru a ať jsme s Lelou Ceterovou co nejrozumnější rodiče," dodal na Instagramu.

Za to jeho expartnerka důvody bez milosti zveřejnila. "S partnerem prožíváme období plné změn. Jsme však rodiče překrásného děvčátka a to je pro nás oba důležité. Můj partner má náročné období, zdravotní komplikace a potřebu soustředit se na svou kariéru," napsala.

Dodala, že se chce věnovat dcerce a svým aktivitám, a Karlos má vytvořený prostor na rekonvalescenci a uspořádání duše i těla. Pak ale řekla, co se vlastně stalo.

"Zklamala mě Karlosova nevěra, přetrvávala mezi námi krize, proto jsem odcestovala do Bratislavy, kde jsem si připravila potřebné záležitosti na stěhování. Tomu zabránil covid, ze kterého se musíme vyléčit, a potom odjíždíme," napsala.

Témata: Karlos Vémola