Chudák Leoš Mareš: Už nesmí do Brna? Tohle fanoušky pořádně rozladilo!

Leoš Mareš 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. srpna 2020 12:38 | Aktualizováno: 28. srpna 2020 22:02

Moderátor Leoš Mareš se postaral o pořádné faux pas. Na Instagramu totiž zveřejnil svou fotku z Metra, k tomu ale doplnil, že je v Brně. A fanoušci na to nezapomněli náležitě poukázat.

Mareš na Instagramu zveřejnil fotku, na níž sedí s rouškou na obličeji v metru. Jako lokalitu ale označil Brno, kde metro pochopitelně není. A fanoušci měli rázem o zábavu postaráno.

"Chudák Brno, každej se do něj naváží. Na Slovensku by mu bylo asi lépe," napsal jeden z nich. "Miluju Brno a vůbec celou Moravu, která je srdečná a nepotřebuje si léčit ego," uvedla se neskrývanou narážkou další fanynka.

"Už je v Brně metro?" ptá se jiný fanoušek. "Kde je Brno?" zeptal se další. " Brně jezdíte metrem" ptá se další sledující moderátora. "Kde jste našel v Brně vstup do metra? My ho tam hledaly 2 hodiny a nikdo nevěděl kde je," napsala další fanynka.

Někteří se do klasické "Praha vs Brno" šarvátky nezapojili, namísto toho moderátora slušně upozornili, že má v příspěvku chybu. A další to brali o poznání méně s humorem.

Řadu lidí například pohoršila Marešova rouška, další představa, že jde o vtip. "Trapnost level 1000%" napsal jeden z diskutujících. Další Mareše upozornil, že po tomhle už zřejmě do Brna nesmí vkročit.

Témata: Leoš Mareš